REBEL (16+) // NAMIDDAGFILM

UiTPAS
Kamal, die opgroeit in de beruchte Belgische wijk Molenbeek wil zijn leven als drugshandelaar beteren en besluit om oorlogsslachtoffers in Syrië te gaan helpen. Hij wordt echter al snel opgepakt en gedwongen om zich aan te sluiten bij een militie met als standplaats Raqqa. Zijn leven verandert in een nachtmerrie. Hij moet aanslagen die worden gepleegd filmen...

Wanneer

  • 14 november 2024 (do)
    van 14.30 u tot 16.45 u

Prijs

€ 7,00 (Jongerentarief -21: € 7,00, Kansentarief met UiTPAS Noordrand: € 1,40)

Waar

naam
GC de Muze van Meise
adres
Ann Christy-plein 61860 Meise

Info

Kamal, die opgroeit in de beruchte Belgische wijk Molenbeek wil zijn leven als drugshandelaar beteren en besluit om oorlogsslachtoffers in Syrië te gaan helpen. Hij wordt echter al snel opgepakt en gedwongen om zich aan te sluiten bij een militie met als standplaats Raqqa. Zijn leven verandert in een nachtmerrie. Hij moet aanslagen die worden gepleegd filmen. Als hij zelf in een video te zien is die viral gaat, heeft dit grote invloed op het leven van zijn familie in België. Zijn broertje Nassim is een gemakkelijke prooi voor ronselaars die beloven hem met zijn broer te herenigen, maar eigenlijk jonge strijders rekruteren. Hij komt in een trainingskamp terecht. Dit betekent dat hun moeder Leila niet alleen haar oudste, maar ook haar jongste zoon dreigt te verliezen. Ze zet alles op alles om hem terug te krijgen.

Vanaf 13u45 kan je in de foyer een stuk taart eten en een tasje koffie drinken. De filmvertoning start om 14u30.

De ticketprijs is € 7 (gebak en koffie zit in deze prijs inbegrepen). Let op: reserveer ten laatste 1 week vooraf, zo kunnen we voldoende taart voorzien.

Alle activiteiten
foto: Description

Categorie

Organisatie

naam
GC de Muze van Meise
Tel
02 892 24 40
e-mail
demuzevanmeise@meise.be

Deel deze pagina